oooo
brawo. zarobisz! posiedzisz przy multi v 10 godzin i okradniesz klienta bo nie chce ci sie komputera podpiac i zdiagnozowac w 10minut. taka polityka wielu firm pseudo serwisujacych doprowadza do braku zaufania i tego ze klienci sami szukaja rozwiazan np na tym forum.
Sa tragiczne poniewaz producent nie przewidzial dzialan serwisowych. aby dobrac sie do np termistorow musisz rozebrac caly agregat(powodzenia gdzy wisi na 3 metrach i masz dostep jedynie z drabiny)
A elektra to dlo mnie badziew bo brzydko wygladaja, czesto sie psuja, a jego przedstawiciele nie sa sklonni wysylania czesci w terminach w ktorych sie deklarowali
tylko tyle. lopatologicznie wystarczy?
moge miec swoje zdanie czy cos jeszcze mi zarzucisz?
brawo. zarobisz! posiedzisz przy multi v 10 godzin i okradniesz klienta bo nie chce ci sie komputera podpiac i zdiagnozowac w 10minut. taka polityka wielu firm pseudo serwisujacych doprowadza do braku zaufania i tego ze klienci sami szukaja rozwiazan np na tym forum. Sa tragiczne poniewaz producent nie przewidzial dzialan serwisowych. aby dobrac sie do np termistorow musisz rozebrac caly agregat(powodzenia gdzy wisi na 3 metrach i masz dostep jedynie z drabiny)
A elektra to dlo mnie badziew bo brzydko wygladaja, czesto sie psuja, a jego przedstawiciele nie sa sklonni wysylania czesci w terminach w ktorych sie deklarowali
tylko tyle. lopatologicznie wystarczy?moge miec swoje zdanie czy cos jeszcze mi zarzucisz?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY