bartekw napisał(a):oooobrawo. zarobisz! posiedzisz przy multi v 10 godzin i okradniesz klienta bo nie chce ci sie komputera podpiac i zdiagnozowac w 10minut. taka polityka wielu firm pseudo serwisujacych doprowadza do braku zaufania i tego ze klienci sami szukaja rozwiazan np na tym forum.
Sa tragiczne poniewaz producent nie przewidzial dzialan serwisowych. aby dobrac sie do np termistorow musisz rozebrac caly agregat(powodzenia gdzy wisi na 3 metrach i masz dostep jedynie z drabiny)
A elektra to dlo mnie badziew bo brzydko wygladaja, czesto sie psuja, a jego przedstawiciele nie sa sklonni wysylania czesci w terminach w ktorych sie deklarowalitylko tyle. lopatologicznie wystarczy?
moge miec swoje zdanie czy cos jeszcze mi zarzucisz?
Jesli chodzi o multi to sie zgodze, ale o tym w postach wczesniejszych nie wspominales, temat odnosil sie po splitow inverterowych i na temat splitow sie tu wypowiadam, a do splitow bez oprogramowania sam dam sobie rade i nie w 10 h.
To jestes chyba jedna z nielicznycjh osob ktore narzekaja na Vidicon, ja mam zupelnie odmienne zdanie i rzycze wszystkim takiej wspolpracy jak mam, narazie sie nie zawiodlem ale jak ty tak to ok, kazdy ma swoje zdanie, ale nie pisz ze badziew ze czesto sie psuja bo miales stycznosc z 8 i az dziw bierze ze wszystkie walniete bo takiej awaryjnosci to chyba nawet marketowe nie maja
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
brawo. zarobisz! posiedzisz przy multi v 10 godzin i okradniesz klienta bo nie chce ci sie komputera podpiac i zdiagnozowac w 10minut. taka polityka wielu firm pseudo serwisujacych doprowadza do braku zaufania i tego ze klienci sami szukaja rozwiazan np na tym forum.