Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

LG S12MH - Opinie na temat klimatyzatora S12MH

47 Odpowiedzi, 41733 Wyświetleń

wadim

2013-02-05, 14:37:45
Użytkownik
bartekw napisał(a):ooooSmile brawo. zarobisz! posiedzisz przy multi v 10 godzin i okradniesz klienta bo nie chce ci sie komputera podpiac i zdiagnozowac w 10minut. taka polityka wielu firm pseudo serwisujacych doprowadza do braku zaufania i tego ze klienci sami szukaja rozwiazan np na tym forum.
Sa tragiczne poniewaz producent nie przewidzial dzialan serwisowych. aby dobrac sie do np termistorow musisz rozebrac caly agregat(powodzenia gdzy wisi na 3 metrach i masz dostep jedynie z drabiny)
A elektra to dlo mnie badziew bo brzydko wygladaja, czesto sie psuja, a jego przedstawiciele nie sa sklonni wysylania czesci w terminach w ktorych sie deklarowaliSmile tylko tyle. lopatologicznie wystarczy?
moge miec swoje zdanie czy cos jeszcze mi zarzucisz?

Jesli chodzi o multi to sie zgodze, ale o tym w postach wczesniejszych nie wspominales, temat odnosil sie po splitow inverterowych i na temat splitow sie tu wypowiadam, a do splitow bez oprogramowania sam dam sobie rade i nie w 10 h.
To jestes chyba jedna z nielicznycjh osob ktore narzekaja na Vidicon, ja mam zupelnie odmienne zdanie i rzycze wszystkim takiej wspolpracy jak mam, narazie sie nie zawiodlem ale jak ty tak to ok, kazdy ma swoje zdanie, ale nie pisz ze badziew ze czesto sie psuja bo miales stycznosc z 8 i az dziw bierze ze wszystkie walniete bo takiej awaryjnosci to chyba nawet marketowe nie maja
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa