p.obelix napisał(a):Wiecie jak Electra dostarcza części ? ostatnio przysłali mi jednostkę zewnętrzną żebym se sprężarkę wyspawał i wstawił do uszkodzonego urządzeniaa resztę klamotów miałem im odesłać bo były tam inne części które się przydadzą innym. To właśnie jest Elektra. Ostatnio zamawiałem części do wiekowych urządzeń LG z przed 10 lat. We wszystkich padła elektronika przez elektryka który źle podał zasilanie. Naprawa została usunięta w tydzień od zgłoszenia usterki.
Mi jak padla sprezarka to dostalem cala jedn zew bez zadnego wyspawywania, praktycznie od reki. w LG czekalem 2 mc na lcd do prestige ktory wyszedl w 2012 wiesz moze akurat trafiles ze do 10 latka mieli odf razu u mnie do nowosci nie mieli i zdziwiueni ze padlo. No ale to kwestia widocznie fareta, ja tam na Electre nie narzekam a na LG tak. Widocznie tak ma byc ile marek tyle opini czyli do wyboru do koloru
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
a resztę klamotów miałem im odesłać bo były tam inne części które się przydadzą innym. To właśnie jest Elektra. Ostatnio zamawiałem części do wiekowych urządzeń LG z przed 10 lat. We wszystkich padła elektronika przez elektryka który źle podał zasilanie. Naprawa została usunięta w tydzień od zgłoszenia usterki.