To nie Vivax jest kiepski to ty dokonałeś kiepskiego wyboru firmy instalacyjnej. Prawdopodobnie za nim stała cena montażu więc jak przysknerzyłeś na instalację to trafiłeś na firmę krzak co to zniknęła. Jak kupuje się tanie mięso to trzeba liczyć się że trafi się na zepsute święte słowa mojego dziadka. U nas w firmie klient nie ma kontaktu z producentem jeżeli dokonuje serwisów okresowych wymaganych przez producenta (co 6 miesięcy my przypominamy) gwarancję ma 100% bez względu na pomysł biznesowy dystrybutora. To my pokrywamy koszty naprawy i jednocześnie występujemy do dystrybutora o zwrot części itp. nie angażując klienta. Jednak jak się wybiera najtańszy montaż to trzeba liczyć się że ten hydraulik, tynkarz pojedzie do Anglii i szukaj wiatru w polu.
Rada - kupować usługi w renomowanych firmach niestety nie są one najtańsze na rynku!!!!!!!
Rada - kupować usługi w renomowanych firmach niestety nie są one najtańsze na rynku!!!!!!!
tomek 73 napisał(a):Hej, przyznaję, że produkty Vivax są interesujące i dobrej jakości, jednak DYSTRYBUTOR na Polskę ma ciekawe pomysł na biznes, jak najwięcej sprzedać i zrobić wszystko aby nie dokonywać napraw GWARANCYJNYCH.
Moje urządzenie jest od ponad roku, uszkodzone. Wielokrotnie kontaktowałem się z dystrybutorem, który odsyła mnie do firmy montującej urządzenie, która już nie istnieje. Podważył poprawność wypełnienia karty gwarancyjnej mimo, że nie uczy swoich sprzedawców jej wypełniania. Historia jest długa i oburzająca, kompletny bak szacunku do klienta. Wszystko jest OK jeśli urządzenie działa, jeśli się zepsuje, zaczną się duże kłopoty ( oczywiście dotyczy to napraw gwarancyjnych ) Wszystkich, którzy chcą wiedzieć jak wielka jest skal tych kłopotów, zachęcam do kontaktu .........
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY