Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

zapachy do klimatyzacji

16 Odpowiedzi, 20390 Wyświetleń

irroda

2013-03-03, 10:51:20
Zaawansowany użytkownik
klimatolog, przy przeglądzie nigdy nie uszkodziłem elektroniki, jeżeli u Ciebie podczas takiego przeglądu dochodzi często do uszkodzenia elektroniki to znaczy, że jesteś patyrak. Po mojej konserwacji nie miałem problemów z niemiłym zapachem, jak było trzeba to demontowałem turbinę i myłem niezależnie. Czyszczenie jednostek i parownika do stanu przy którym nie śmierdzi jest standardem, ładny zapach z jednostek to moja fanaberia. Twierdzenie, że przy 40 jednostkach i przeglądach co 6 miesięcy firma profesjonalna i tak zarobi, odrzucając zlecenie, jest dla mnie kretynizmem. Umowa jest na lata, więc zwiększony nakład pracy przy pierwszym przeglądzie jest akceptowalny, poza tym obsługując taki zakład trafią się również awarie i nowe montaże. Dzięki wszystkim za pomoc i odpowiedź na zadane pytanie, odnośnie dobrego/długotrwałego zapachu do klimatyzatora.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-03-03, 13:03:28 przez irroda.)
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa