Bardziej chodziło mi o to, że twierdzisz iż po wejściu ustawy właściciel instalacji powyżej 12kW jak najszybciej musi wykonać audyt. Jeśli tylko Twoja firma miałaby taką możliwość, to nie masz raczej fizycznej możliwości obrobienia wszystkich takich instalacji w kraju. No a poszkodowany/ukarany byłby właściciel systemu klimatyzacyjnego. To tak hipotetycznie. Nie chciałem Ci zarzucić, że zarobisz pieniądze, bo po to otwiera się działalność (niektórzy twierdzą, że chcą stworzyć nowe miejsca pracy - hahaha!), ale wymagania są dość ostre. Sam nie mam do końca wyrobionej opinii na ten temat. Plusy są takie, że byle hydraulicy tego nie zrobią, ale jest sporo firm, które z powodów braku zasobów też tego nie zrobią, a to minus.
A oceniać czy coś jest energetycznie odpowiednio dobrane: taki przykład - mam prasowania na 20 minut, włączę żelazko i sobie pójdę, grzeje się niepotrzebnie np 30 minut, a później biorę się do pracy. Wnioski z tego niech każdy sam wyciągnie.
Jakby co, to ja nie jestem przeciw Tobie, choć nie ze wszystkim się zgadzam.
A oceniać czy coś jest energetycznie odpowiednio dobrane: taki przykład - mam prasowania na 20 minut, włączę żelazko i sobie pójdę, grzeje się niepotrzebnie np 30 minut, a później biorę się do pracy. Wnioski z tego niech każdy sam wyciągnie.
Jakby co, to ja nie jestem przeciw Tobie, choć nie ze wszystkim się zgadzam.
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY