Witam! Mam podsufitówke w której wyskakuje jak mówią po 20 min pracy FF - kod awarii/
Usterka - Błąd Pracy/ Przyczyna- Ochrona systemu/Postępowanie-Ponownie włączyć urządzenie.
W tej grupie jest wiele błędów typu
1-Ochrona wymiennika wew. przed zamarzaniem-Usterka/Przyczyna-Ochrona Systemu/Postępowanie-Automatyczna naprawa
P2-Ochrona przed przegrzaniem/reszta jak wyżej
P3,P6 itd Postepowanie - Automatyczna naprawa/Przyczyna - Ochrona Systemu
Nie moge dostrzec żadnych nieprawidłowości w działaniu urządzenia.Po ściągnięciu napięcia sprężarka rusza i wszystko działa o.k
Brakuje mi punktu zaczepienia dlatego pytam pewnie już ktoś spotkał podobny przypadek!
FF samo się automatycznie nie naprawia-wentylator j.wew. działa ale sprężarka stoi.
Pozdrawiam!
Robert
Usterka - Błąd Pracy/ Przyczyna- Ochrona systemu/Postępowanie-Ponownie włączyć urządzenie.
W tej grupie jest wiele błędów typu
1-Ochrona wymiennika wew. przed zamarzaniem-Usterka/Przyczyna-Ochrona Systemu/Postępowanie-Automatyczna naprawaP2-Ochrona przed przegrzaniem/reszta jak wyżej
P3,P6 itd Postepowanie - Automatyczna naprawa/Przyczyna - Ochrona Systemu
Nie moge dostrzec żadnych nieprawidłowości w działaniu urządzenia.Po ściągnięciu napięcia sprężarka rusza i wszystko działa o.k
Brakuje mi punktu zaczepienia dlatego pytam pewnie już ktoś spotkał podobny przypadek!
FF samo się automatycznie nie naprawia-wentylator j.wew. działa ale sprężarka stoi.
Pozdrawiam!
Robert
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY