Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Jaki rodzaj klimatyzacji - lokal gastronomiczny

31 Odpowiedzi, 53426 Wyświetleń

klimatolog

  2013-07-07, 18:00:55
Top użytkownik
#7
pfp76 napisał(a):Powinny być dwa niezależne od siebie układy . Jedna jednostka na kuchnie i jedna na salę dla gości . Przy dużej sali dwie jednostki . Jedna na część sprzedażną i toalety , szatnie , druga na salę konsumpcyjną , trzecia na kuchnie . Kuchnia zawsze ma odzielna klimatyzacje ! Nie ma półśrodków.
Wystarczy jedna profesjonalna centrala zaprojektowana do podanych warunków.Skończyła się era kiedy gość wiedział co jest na posiłek.A kiedy sąsiad z pokoiu obok ma śmierdzące skarpety przedstawiciela handlowego.
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

  • Pokaż wersję do druku


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa