zarize co masz na myśli pisząc- ze testowane na średniej wydajnosci polhermetykach Bitzera pracują latami bez zauwazalnej szkody dla sprezarki -Napisałeś tak że -Układ na falowniku pracuje nie jako szok a tylko jako przechowalnia odczytaj! Poza tym z każdym odszranianiem sprezarka chodzi na 100 procent i zawor otwiera sie na 100 -Tak ale jako przechowalnia -mrożnicza.A poza tym sprężarka nie pracuje z każdym odszranianiem.I jak pisałem po odszranianiu zawór nie zawsze się otwiera na tyle co pozwala jego budowa. Pisałem o tym w tym temacie ale jednak antypatia w stosunku do mojej osoby bierze górą niż racjonalne Twoje myślenie.Otworzy się jak będzie odmrażanie nie skuteczne?To jeden z przypadków.I tu wynikają problemy z powrotem oleju.Może nadal jesteś nie świadomy ale omawiany przykład to układ nisko-temperaturowyA czy w takich układach z regulacją mocy i twoim doświadczeniem stosujesz dwa przekroje rurociągu na ssaniu w przypadku kiedy sprężarka jest powyżej chłodnicy aby zapewnić odpowiednią prędkość i możliwość powrotu oleju do sprężarki zarize?
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY