też stosowałem obejmy ślimakowe ... ale grzałek do zabezpieczenia jest sporo a dostęp trudny -skręcanie prawie 100 obejm -w gęsto rurkowanych chłodnicach podsufitowych to sporo godzin pracy...
a i nie wszędzie się dojdzie... nie ma jak podejść ze śrubokrętem... sprężysta blokada -nawleka się przez przewód na grzałkę -dociska do bloku -i już.... w jedną stronę idzie -w drugą się blokuje... założenie takiej to moment.
a założenie obejm w niektórych miejscach to i kilkunastu minut na sztukę będzie mało...
chłodnice na obiekcie są jakie są.
i należy zabezpieczyć wszystkie grzałki oraz wymienić te wadliwe.
na chłodnicę -wpływu nie mam. po prostu jest. ale szukam możliwości szybszego i wygodniejszego zabezpieczenia.... jak mówią.... "czas to pieniądz"
a i nie wszędzie się dojdzie... nie ma jak podejść ze śrubokrętem... sprężysta blokada -nawleka się przez przewód na grzałkę -dociska do bloku -i już.... w jedną stronę idzie -w drugą się blokuje... założenie takiej to moment.
a założenie obejm w niektórych miejscach to i kilkunastu minut na sztukę będzie mało...
chłodnice na obiekcie są jakie są.
i należy zabezpieczyć wszystkie grzałki oraz wymienić te wadliwe.
na chłodnicę -wpływu nie mam. po prostu jest. ale szukam możliwości szybszego i wygodniejszego zabezpieczenia.... jak mówią.... "czas to pieniądz"
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY