awax napisał(a):klimatolog,po co wypisujesz takie bzdury?Ustawa Prawo Budowlane nie ma mocy wykonawczej??? zapytaj nadzoru budowlanego.Zacznę od tego że szanuję wiedzę Twoją.Sprostuje trochę że temat założył adamdud.Co do moich bzdur wypisywanych mam pytanie czy wpływy z ustawy o ochronie warstwy ozonowej przekroczyły koszty pokrycia tej ustawy?Czy starostwa powiatowe w jakiś sposób to monitorują?Fakt że można powiedzieć że ochrona środowiska naturalnego jest priorytetem.Fakt jest ale to zależy od wielu związków?Np.-produkcja papieru-dojazdy i wynagrodzenia-wprowadzanie odpowiednich procedur związanych z ustawą-produkcja maszyn i urządzeń aby sprostać ustawie-wycinka drzew aby ustawy dotarły do odpowiednich podmiotów-dojazdy na szkolenie powyższych?Wymieniać dalej?A teraz pytanie zasadnicze Co bardziej zaszkodziło środowisku naturalnemu?Ustawa czy czynnik r-22?Ustawa była nie potrzebna.Wystarczyło zakazać produkcji tego czynnika.A dlaczego zaczęto przezbrajać instalacje szczelne pięknie pracujące i energetycznie lepsze od tych nowoczesnych?Bo huty i producenci automatyki potrzebowały zbytu podobnie jak producenci czynników chłodniczych?Czy zna ktoś różnicę finansową pomiędzy stworzeniem tej ustawy a firmami na które nałożono kary zgodnie z ustawą?
Wprowadzasz w błąd innych.Jeszcze raz proszę załóż sobie swój temat i tam wypisuj bzdury,nie zaśmiecaj mojego.
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY