Koledzy napełniałem w firmie co goście napełniają lodówki ponieważ tylko oni podjęli się napełnienia gazem R12. Niestety klima na tym gazie może chwile chłodziła ale nie zauwazyłem bo przejechałem 25 km i wjechałem do garażu, po 2-ch dniach wyjechałem 50 metrów pod dom i otworzyłem maskę, bo słyszałem jakieś dziwne dzwięki wydobywające się od sprężarki, kiedy otworzyłem popatrzyłem tam na spręzarkę ale przestało dziwne robić wiec odchyliłem głowe a tu JEBUT, ognista chmura i wyciek płynu poparzył twarz oraz opiłki miałem w oczach. Nie wiem co to było ale wygląda po sprężarce że był wybuch środka, jeśli naprawde był to gaz z butli propan butan i było go trochę na dnie to mogło się tak zdarzyc? Gaz był najwyraźniej wybichowy...
Byłem także na Okręgowej Stacji Kontroli na Badania techniczne i wszystko było OK, panowie mają szczęście że im nie wybuchło jak chodzili pod pojazdem, bo już by któryś nie miał głowy ;/
Co z tym zrobić?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-10-21, 20:56:06 przez gboczar.)
Byłem także na Okręgowej Stacji Kontroli na Badania techniczne i wszystko było OK, panowie mają szczęście że im nie wybuchło jak chodzili pod pojazdem, bo już by któryś nie miał głowy ;/
Co z tym zrobić?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY