dokładnie wyrwało sprężarkę z łapy silnika wraz ze śrubami Napisał zainteresowany.Dopowiem od siebie.Sprężarka spadła sama podczas jazdy ciągniona.Resztę i efekt załatwiło tarcie.Jak napisałeś Marek. Generalnie dziwna sprawa.Poczekajmy na werdykty Temidy?Reszta to nasze domysły i przypuszczenia.Może też warto zaznaczyć im większa zawartość w atmosferze gazu wybuchowego tym mniejsza szansa na jego eksplozję.Dla osób nie w temacie aby wypowiedż kolegi i bardzo słuszna była zrozumiała?mg-napisałeś=Ja przypuszczam że układ był nieszczelny i został napełniony niebezpiecznym czynnikiem chłodniczym.Ja swoje przypuszczenia które powielasz napisałem w poście nr-29.Ale nie o to chodzi.Nasuwa się ewentualne pytanie podczas tej dywagacji.Zakładając że urządzenie zostało napełnione czynnikiem wybuchowym.Co było inicjacją do tego wybuchu?.Bez inicjacji i odpowiednich warunków o których pisze Shitashii nie będzie wybuchu.Analizując dalej mogło dojść do inicjacji wybuchu pod względem tarcia sprężarki o podłoże szosy o ile zostały spełnione procenty podane przez kolegę Shitashii.To się nazywa zbieg okoliczności?
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-10-29, 19:41:34 przez klimatolog.)
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY