jack63 tak poradziłem człowiekowi by sobie podłączył bezpośrednio pod 230V lepiej tak jak upalić płytkę . Z bezpiecznikiem zastanawiam się co się mogło stać policzyłem moc jaka mogła upalić więcej się na tym nie zastanawiałem , prawdopodobnie jest jakieś zwarcie . Ale przyznaje że mogły popłynąć nawet kA przez jakieś mili lub mikro sekundy . Czy jednak to aż takie ważne ?
Sam tez się zastanawiam co z grzałką na pewno będą przerwy w zasilaniu jej , jak to wpłynie na trwałość też nie wiem . Odszranianie trwa max 15 minut (nie wiem jak w samsungu) myślę że się nie wychłodzi sprężarka . To kawał metalu waży ze 20kg , powinna mieć sporą bezwładność termiczną . Oczywiście to tylko moje przypuszczenia.
Zgadzam się całkowicie że taki klimatyzator do serwerowni to pomyłka ale cóż robić ? Taki budżet .
Sam tez się zastanawiam co z grzałką na pewno będą przerwy w zasilaniu jej , jak to wpłynie na trwałość też nie wiem . Odszranianie trwa max 15 minut (nie wiem jak w samsungu) myślę że się nie wychłodzi sprężarka . To kawał metalu waży ze 20kg , powinna mieć sporą bezwładność termiczną . Oczywiście to tylko moje przypuszczenia.
Zgadzam się całkowicie że taki klimatyzator do serwerowni to pomyłka ale cóż robić ? Taki budżet .
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY