Wcale nie mam gdzieś tylko cały czas bacznie śledzę temat
I jestem wszystkim bardzo wdzięczny za okazaną pomoc i zainteresowanie. Faktycznie nie przypuszczałbym że dyskusja aż tak bardzo się rozwinie... z mojej strony rozwiałem wszelkie wątpliwości. Wiem tyle że moja idea podłaczenia Budermana do Samsunga była poprawna, a przyczyną spalenia płyty mogło być niewielkie zwarcie na którymś z przewodów-niestety życie...
Jeżeli chodzi o mnie to zamykam temat, natomiast sama kwiestia prowadzenia dalszej dyskusji jest otwarta, cóż w końcu bardziej nie rozwija niż konstruktywna dyskusja, Dzięki za pomoc i dobrej nocy
I jestem wszystkim bardzo wdzięczny za okazaną pomoc i zainteresowanie. Faktycznie nie przypuszczałbym że dyskusja aż tak bardzo się rozwinie... z mojej strony rozwiałem wszelkie wątpliwości. Wiem tyle że moja idea podłaczenia Budermana do Samsunga była poprawna, a przyczyną spalenia płyty mogło być niewielkie zwarcie na którymś z przewodów-niestety życie...Jeżeli chodzi o mnie to zamykam temat, natomiast sama kwiestia prowadzenia dalszej dyskusji jest otwarta, cóż w końcu bardziej nie rozwija niż konstruktywna dyskusja, Dzięki za pomoc i dobrej nocy
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY