Dziękuję Drogim za zaangażowanie w temat.
Chodzi mi tylko o poradę dot. jakości.
Odnośnie mocy - różnica w cenie vs. urządzenie 2.5kw jest dość mała, a wydaje mi się że lepiej mieć trochę zapasu mocy. Z drugiej strony zgadzam się - mam w domu obecnie Fuji 3.5 i dmucha to to jak huragan.
To mieszkanie które teraz będę robił jest malutkie, tam jest tylko pokój z aneksem ok 24m2 + drugi pokój 11m2.
Szklarni nie będzie. Będzie biuro dla dwóch osób, ciepłolubnych z resztą
Po prostu nie bardzo mi coś mówi marka Daikin, i zastanawiam się czy to jakiś zwykły szmelc chiński, czy coś porządniejszego, lepszej jakości. Samsung już coś mówi, chociaż też nie wiem czy akurat klimy robi spoko.
Tv mam Samsunga, jest na wypasie. Klima - nie wiem.
Chodzi mi tylko o poradę dot. jakości.
Odnośnie mocy - różnica w cenie vs. urządzenie 2.5kw jest dość mała, a wydaje mi się że lepiej mieć trochę zapasu mocy. Z drugiej strony zgadzam się - mam w domu obecnie Fuji 3.5 i dmucha to to jak huragan.
To mieszkanie które teraz będę robił jest malutkie, tam jest tylko pokój z aneksem ok 24m2 + drugi pokój 11m2.
Szklarni nie będzie. Będzie biuro dla dwóch osób, ciepłolubnych z resztą

Po prostu nie bardzo mi coś mówi marka Daikin, i zastanawiam się czy to jakiś zwykły szmelc chiński, czy coś porządniejszego, lepszej jakości. Samsung już coś mówi, chociaż też nie wiem czy akurat klimy robi spoko.
Tv mam Samsunga, jest na wypasie. Klima - nie wiem.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY