klimatolog napisał(a):Shitashii napisał(a):No i Pan nie wysłuchał modlitw radekklimat odnośnie wymienników.Shitashii mnie nie oceniaj.Zacznij od oceny zapytania w tym temacie.A ponadto jestem zasady że po co polemizować z głupszym.Ciekawe dlaczego się wypowiadasz w stosunku do mojego zapytania w temacie twierdząc że nie mam pojęcia.Aczkolwiek jako moderator powinieneś zacząć od porady a nie oceniania mojego zapytania a nie porady.Co masz do powiedzenia w temacie?kolego Shitashii?klimatolog napisał(a):Czyli pominięto agregat własny.A sprężarka jest zasilana silnikiem elektrycznym z sieci 400v.Dobrze rozumiem?A kolega tak Ci radził:
radekklimat napisał(a):Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji. - Tomasz z Akwinu
Po co piszesz tam gdzie nie masz pojęcia? Pisz w dziale Chłodnictwo.
Oczywiście na temat?A zasilana mam na myśli przeniesienie napędu z silnika zasilanego z sieci.
Otóż na temat mam nie wiele do powiedzenia, bo tu trzeba zobaczyć pacjenta, w jakim momencie dokładnie wywala błąd. Nie znam dobrze tego agregatu. Może trafo, może stycznik....
A poza tematem: nie wiem czy zauważyłeś, a pisałem Ci to nie raz, jestem moderatorem w INNYM dziale. Po drugie - nie zajmujesz się takimi agregatami to daruj sobie. NIE MUSISZ pisać w każdym temacie!!!
Aha, i na koniec - napisałeś "po co polemizować z głupszym" , tymczasem nie zawsze brak wiedzy czy doświadczenia oznacza głupotę, przynajmniej ja Ci tego nie wypomniałem :-)
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-12-17, 19:52:59 przez Shitashii.)
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY