Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Prośba o poradę Daikin vs Samsung

24 Odpowiedzi, 24081 Wyświetleń

jack63

2014-01-28, 09:46:41
Zaawansowany użytkownik
fujimaniac napisał(a):Przy fujitsu jest 5 lat gwarancji, a urządzenia w mojej wielce subiektywnej ocenie lepsze
Gwarancję to ja mogę dać na 100 lat. Co z tego jak u mnie tak i fujitsu i np. u wielce poważanej Toschiby gwarancji nie zrealizujesz. Najpierw musisz zapłać 200zł za umycie JZ, tylko po to aby po dwóch tygodniach (!) się dowiedzieć że spalony "inverter" to TWOJA WINA. Autentyczna sytuacja z Toschibą!
W tej sytuacji wolę taniego Chigusa. Płytka sterująca "przyszła" na drugi dzień po mailu z opisem typu i usterki. Okazała się "nieadekwatna" następne dwie (już OK) były za dwa dni. Klimatyzator chodził w 4 dni od zgłoszenia usterki gwarancyjnej.
Wspaniała Toschiba poszła na złom i trzeba było do tych 200 zł za mycie coś (!) dołożyć aby klient (dobry!)był zadowolony. Niesmak jednak pozostał i poderwane zaufanie klienta.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa