Klimatyzator jest jedynym źródłem ciepła na stacji gazowej nie licząc komputera, telewizora maszyn do gry i czasem paru żuli walących wino. Uświadomiłem oczywiście kolegi znajomego że gdy temperatura zejdzie poniżej 10-15stopni to musi zorganizować sobie dodatkowe urządzenie grzejące (piec elektryczny, gazowy) oczywiście powiedział że nie będzie z tym problemu- ale jakoś jeszcze nie zdążył się tym zająć.
Ale mniejsza z tym wracając do tematu to uważam że najlepiej będzie tak jak napisał kolega bartekyogico podłączyć przewód grzejny poprzez zawór czterodrogowy i termostat będę wtedy spał spokojnie bo do stacji mam jakieś 80km a koszt energii pobranej przez grzałkę x3-4miesiące policzyłem na szybko jakieś 50zł więc nie jest to wielka kwota.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-01-31, 17:31:11 przez Klimair.)
Ale mniejsza z tym wracając do tematu to uważam że najlepiej będzie tak jak napisał kolega bartekyogico podłączyć przewód grzejny poprzez zawór czterodrogowy i termostat będę wtedy spał spokojnie bo do stacji mam jakieś 80km a koszt energii pobranej przez grzałkę x3-4miesiące policzyłem na szybko jakieś 50zł więc nie jest to wielka kwota.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY