Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Klimatyzatory przenośne do hotelu

21 Odpowiedzi, 17632 Wyświetleń

klimatolog

2014-02-26, 20:31:11
Top użytkownik
mg napisał(a):
klimatolog napisał(a):To tylko nowa linia okienniaków.Sciany zabytku i tak do prucia. Aby zapewnić kanały powietrzne.Szkoda że w tych układach mg następuje mieszanie się powietrza chłodzonego skraplacz tego monobloka lub inaczej nazywając okiennego klimatyzatora z powodu inżekcji spowodowanej zbyt małą odległością pomiędzy kanałem zasysającym który chłodzi skraplacz a kanałem który oddaje ciepło pobrane od środowiska obsługiwanego przez schładzalnik.Pomiar hałasu w tych urządzeniach też nie robi szału.Jak faktycznie upierdliwy konserwator to naprawdę pozostają Jak ja je nazywam kaloryfery.Nie zawodne?Choć jak wyżej wspomniane wszystkie urządzenia które spełniają tylko jeden parametr związany z klimatyzacją.TEMPERATURĘ pomieszczenia.
Faktycznie, dupy nie urywa podobnie jak twój wywód ale przyznasz, że jest to jakaś alternatywa.
Mnie nie pytaj o alternatywach mg jakie chodzą konserwatorowi po głowie.Odnośnie moich wywodów to twoja propozycja Faktycznie mi nic nie urwała.Z wyjątkiem czasu z życia aby to napisać na klawiaturze.
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa