Nie denerwuj się tak bo ty chcesz wiedze uzyskać w parę minut a my do tego dochodzimy wiele lat. Kiedyś jeden kolega mnie wypytywał niby to z ciekawości jako to działa itd. Kilka rzeczy mu pokazałem i teraz się okazuje że wydzwania do mnie bo chce pożyczyć to czy inne narzędzie bo mu się fucha trafiła. Płacę podatki i kupuje sprzęt , wiedze czerpię do tej pory z doświadczenia bo wiele sprzętu i technologii się zmienia. Kiedys byłem rozrzutny w podpowiedziach dzisiaj już ważę słowa . Gdybyś miał firmę i zajmował się tym tak jak ja i trafił na jakiś problem to pewnie być ci podpowiedział natomiast w przypadku gdzie nie wiesz nic na ten temat a chcesz sobie zdobyć nowy zawód prze forum to wybacz ale nie będę udzielał żadnych rad. My z tego żyjemy i płacimy za wiedze i wyposażenie a co gdybym ja i wielu mieszkańców osiedla poszło do piekarni i powiedziało żeby piekarz zdradził tajemnicę pieczenia chleba bo wyjdzie nam taniej ? Co by było gdybym pod dworzec kolejowy podjechał swoim samochodem i szukał klientów na peronie chętnych na podwiezienie do centrum ? taryfiarze pewnie by mnie zlinczowali. Tobie się wydaje że jesteśmy złośliwi ale postaw się w naszej sytuacji. Nie wiem jaką działalność prowadzisz ale gdyby u ciebie rosła konkurencja i to jeszcze na czarno i by przychodzili do ciebie jeszcze po poradę to mogę ci powiedzieć że zachowałbyś się tak jak tutaj my na forum lub jeszcze gorzej. Nie miej do nas żalu ale takie jest życie i my tez chcemy jak najtaniej kupować a zarabiać jak najwięcej. Postaraj się poszukać serwisu odpowiedniego , jak nie w swojej okolicy to może troszeczkę dalej , czasem więcej zapłacić ale mieć zrobione porządnie . Pozdrawiam i życzę bezawaryjnej pracy klimatyzatorów.
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY