Witam Pana prezesa.
Przeprzaszam że z małej litery ale niestety stracił Pan mój szacunek swoją groźbą.
1. Zaczynając od początku. Przepraszam że pana to uraziło ale stwierdzenie ,,klika" znaczy w mojej myśli:
Klika - w matematycznej teorii grafów jest to podgraf, w którym każde dwa wierzchołki są połączone krawędzią. Klika jest maksymalna, jeśli nie da się dodać do niej wierzchołka tak, aby razem z nią również tworzył klikę.

jak to kto interpretuje to już jego problem.
2. Organizacja wybrała nie mnie na skarbnika lecz mojego ojca wiec proszę jasno teraz mnie przeprosić za pana nieścisłość.
3. Z miłą chęcią opublikuję na forum pewien plik który dedykuję wszystkim zainteresowanym przystąpieniem do Krajowego Centrum Innowacji Chłodnictwa Klimatyzacji.
4. Czy każdego Pan straszy sądem? Powodzenia
Pozdrawiam Rafał
Przeprzaszam że z małej litery ale niestety stracił Pan mój szacunek swoją groźbą.
1. Zaczynając od początku. Przepraszam że pana to uraziło ale stwierdzenie ,,klika" znaczy w mojej myśli:
Klika - w matematycznej teorii grafów jest to podgraf, w którym każde dwa wierzchołki są połączone krawędzią. Klika jest maksymalna, jeśli nie da się dodać do niej wierzchołka tak, aby razem z nią również tworzył klikę.

jak to kto interpretuje to już jego problem.2. Organizacja wybrała nie mnie na skarbnika lecz mojego ojca wiec proszę jasno teraz mnie przeprosić za pana nieścisłość.
3. Z miłą chęcią opublikuję na forum pewien plik który dedykuję wszystkim zainteresowanym przystąpieniem do Krajowego Centrum Innowacji Chłodnictwa Klimatyzacji.
4. Czy każdego Pan straszy sądem? Powodzenia
Pozdrawiam Rafał
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY