klimanovum napisał(a):Cytat:Wybierz Fuji ze względów jakościowych i dostępność części - sprzedaje je poważny dystrybutor,
z tą dostępnością częsci i powagą dystrybutora wolalbym być bardziej sceptyczny.
po 4 latach ( gwarancja 5 lat!!) dystrybutor nie ma części zamiennych.
pisze to z pełną odpowiedzialnością.
przerabialismy już wspołprace z nimi, więc wiem jak się wspólpracuje, w momencie gdy pojawiają się problemy.
Gdy chodzi o sprzedaż to jest ok- każdy chce sprzedać- wiem to po nas. Sprzedali nam niekompatybllną jednostkę- dopiero jak już ją odebraliśmy przyznali się że nie będą pasować. Tak więc proszę się zastanowić
To racja. Fuji też przerabialiśmy i jest dokładnie tak jak pisze kcicik.
Myślę że powinnaś kupić urządzenie on/off. Invertery nie koniecznie spełniają swoją funkcję w sklepie spożywczym (wiem to z 14 letniego doświadczenia )
Większość dobrze zamontowanych i konserwowanych klimatyzatorów działa poprawnie przez wiele lat.
W klimatyzatorach iverterowych jest masę elementów które się mogą popsuć albo zatrzymać urządzenie w momencie kiedy najbardziej go potrzebujesz.
Jeszcze jest ostatni moment aby dostać ostatnie sztuki on/off. napisz z jakiego regionu jesteś to może coś jeszcze podpowiem.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY