Panowie uszkodzony agregat sprężarkowy miał zwarcie do masy i po oględzinach stwierdzilem że nie ma sensu montowania filtra odkwaszającego . Po uszkodzeniu zostały zamknięte zawory na speężarce .Na samej sprężarce jeszcze przed otwarciem zaworów " wykonałem próżnię" uzupełniłem olej ,otworzyłe4m zawory.dopełniłwm czynnika i wszystko.Filtr -odwadniacz nie wymieniałem rzeczywiście ale nie wykazuje objawów zapchania .
Panie Klimatolog sprężarka ma prawidłowe zabezpieczenia nadmiarowe (uszkoszenie jednej cewki )może ma Pan praktykę i wie jak potrafią spalić się silniki.W tym przypadku było to uszkodzenie mechaniczne .Nie pytam o przyczynę uszkodzenia sprężarki a o calość uklafdu chłodniczego,Sprężarka mowiąc w żargonie ma dupę zmrożoną wcześniej i teraz. Z przedszkolem przesada pytam o konkrety.
Panie Klimatolog sprężarka ma prawidłowe zabezpieczenia nadmiarowe (uszkoszenie jednej cewki )może ma Pan praktykę i wie jak potrafią spalić się silniki.W tym przypadku było to uszkodzenie mechaniczne .Nie pytam o przyczynę uszkodzenia sprężarki a o calość uklafdu chłodniczego,Sprężarka mowiąc w żargonie ma dupę zmrożoną wcześniej i teraz. Z przedszkolem przesada pytam o konkrety.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY