Witam,
Pisze po raz pierwszy na tym forum, a wiele razy korzystałem z wiedzy tu zawartej.
Piszę bo widzę "mądre głowy" w temacie i może któryś coś powie.
Serwisuje klimatyzację zawodowo, w sumie już naście lat i po raz pierwszy się spotykam z takim problemem.
Klimatyzator ja w temacie S12mh, zamontowałem go 2 lata temu u znajomego na składzie b. używa go do ogrzewania małego pomieszczenia ( kontenera ). brakło prądu więc podpioł agregat
( ten fakt pozostawię bez komentu) ruszył na chwilę i padł. po uruchomieniu otwiera się agregat rusza pracuje ciśnienia ładnie po czym j.w. sie zamyka i błyska dioda Heatig. Nie wyświetla tym żadnego kodu tylko błyska do momentu wyłączenia z pilota. po konsultacji i za namową pomocy technicznej Lg wymieniono płytę j.w. , i nie pomogło. wentylator j.w. na żadnej z funkcji nie rusza.
spotkał się ktoś z Was z takim chochlikiem?
Pisze po raz pierwszy na tym forum, a wiele razy korzystałem z wiedzy tu zawartej.
Piszę bo widzę "mądre głowy" w temacie i może któryś coś powie.
Serwisuje klimatyzację zawodowo, w sumie już naście lat i po raz pierwszy się spotykam z takim problemem.
Klimatyzator ja w temacie S12mh, zamontowałem go 2 lata temu u znajomego na składzie b. używa go do ogrzewania małego pomieszczenia ( kontenera ). brakło prądu więc podpioł agregat
( ten fakt pozostawię bez komentu) ruszył na chwilę i padł. po uruchomieniu otwiera się agregat rusza pracuje ciśnienia ładnie po czym j.w. sie zamyka i błyska dioda Heatig. Nie wyświetla tym żadnego kodu tylko błyska do momentu wyłączenia z pilota. po konsultacji i za namową pomocy technicznej Lg wymieniono płytę j.w. , i nie pomogło. wentylator j.w. na żadnej z funkcji nie rusza.spotkał się ktoś z Was z takim chochlikiem?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY