Witam
Prześledziłem forum, poczytałem trochę i dużo się dowiedziałem.
Mam prośbę, chcę zbudować mroźnie do -18C o wymiarach 10x7x3,20 z płyty warstwowej styropian lub pianka.
Chcę mrozić elementy wieprzowe-załadunek towaru świeżego ok 4 ton jednorazowego wkładu.
Moim problemem jest WETERYNARIA a mianowicie muszę mieć odbiór.
Szukam projektu takiej mroźni ale nigdzie nie mogę znaleźć, wymagania jakie mi postawił : załadunek i rozładunek towaru osobnymi drzwiami, wejście-szatnia czysta, łazienka, szatnia brudna tzw ciągi komunikacyjne nie mogą się krzyżować, jakaś waga musi się znajdować.
Mam wizję i projekt takiej mroźnie ale najlepiej gdzieś na żywo zobaczyć a przeszkodą jest ograniczony budżet.
Może ktoś mi podpowie gdzie ten projekt dostać zbliżony chociaż.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-04-27, 14:13:49 przez goral83.)
Prześledziłem forum, poczytałem trochę i dużo się dowiedziałem.
Mam prośbę, chcę zbudować mroźnie do -18C o wymiarach 10x7x3,20 z płyty warstwowej styropian lub pianka.
Chcę mrozić elementy wieprzowe-załadunek towaru świeżego ok 4 ton jednorazowego wkładu.
Moim problemem jest WETERYNARIA a mianowicie muszę mieć odbiór.
Szukam projektu takiej mroźni ale nigdzie nie mogę znaleźć, wymagania jakie mi postawił : załadunek i rozładunek towaru osobnymi drzwiami, wejście-szatnia czysta, łazienka, szatnia brudna tzw ciągi komunikacyjne nie mogą się krzyżować, jakaś waga musi się znajdować.
Mam wizję i projekt takiej mroźnie ale najlepiej gdzieś na żywo zobaczyć a przeszkodą jest ograniczony budżet.
Może ktoś mi podpowie gdzie ten projekt dostać zbliżony chociaż.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY