Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Mała chłodnia na borówkę amerykańską

8 Odpowiedzi, 15381 Wyświetleń

TOMEK1

2014-05-02, 09:40:21
Użytkownik
Myślę tak ,wymiana wiedzy ,doświadczeń między luźmi z branży jak najbardziej .Tu mamy przypadek człowieka który chce zasięgnąć wiedzy ,by być partnerem w rozmowie z chłodniarzem,Schemat jest (ogólnie) gośc potrzebuje urządzenia chłodniczego.(zasięga informacji w różnych źródłach zapytania ofertowe)
Bogaty o wiedzę którą już wcześniej posiadł przychodzi do Ciebie i przedstawia Ci problem.
Ty mie mając świadomości produkujesz się ,dobierasz urządzenia i rozmawiasz z nim.
W toku rozmowy wynika że to co mu przedstawiasz on już wie,pyta o urządzeia ich koszt (używane najlepiej z gwarancją dożywotnią) .
Moje postępowanie jest następujące.Kupuj urządzenie(używane bo już wie co ma kupić)ja tylko montuję bez wgłębnego wprowadzania gościa w temat.Protokól z odbioru prac i bujaj się z problemem.To co napisałem może jest okrutne ,(ktoś może powiedzieć nieetyczne),może tak. Ale przypomnijcie sobie swoje sytuacje z "prywaciarzami" Pod domem mercedesy,chwali się ile dziennie zarabia a gdy przychodzi do płatności za usługę to jakbyś chciał go okraść .
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa