Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Ariston E RFV 402 - Chłodziarka cały czas chłodzi

53 Odpowiedzi, 60871 Wyświetleń

MarioO

2014-05-16, 12:37:26
Zaawansowany użytkownik
Ja juz z naprawy lodówek dawno zrezygnowałem Termostaty i sprężarki sie bardzo rzadko psują tzn.nie zdążą sie popsuć bo prędzej się rozszczelni tam właśnie w piance a z klientami różnie bywa Tłumaczysz że możesz dopuścić na jego ryzyko jeden zrozumie drugi wydzwania jak się nie uda i czynnik ucieknie Zresztą nigdy lodówki nie były głównym źródłem mojego utrzymania Teraz jak już to po rodzinie,znajomych i to nie chętnie.
Co do bulgotania to teoretycznie klimatolog ma rację ale jak to klimatolog nie czyta ze zrozumieniem wiec wydaje mu się ze go atakuje heheh ale też tak jak piszesz "Co to jest za bulgotanie tak na prawdę nie wiadomo"nie jest to regułą np.w mojej lodówce nie występuje Szwagier kupił nową i występuje Nie tak dawno dobry kolega przy piwie pyta mnie co to może być że w nocy lodówka od jakiegoś czasu bulgocze i zaczyna go to denerwować więc mu wyjaśniłem że w nie długim czasie może być problem Minęły 3 miesiące i padła oczywiście
w niedziele Big Grin Tak że jak zaczyna bulgotać intensywnie i dość głośno " WTEDY WIEDZ ZE COS SIE DZIEJE " :lol:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-05-16, 13:07:48 przez MarioO.)
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa