Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
CHŁODNICTWO
WENTYLACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

chłodnica w centrali vts

68 Odpowiedzi, 67322 Wyświetleń

renegat35

2014-06-21, 08:47:45
Użytkownik
Amfan napisał(a):A co z tym odolejaczem, czy nadal masz zamiar go zastosować?. I jak planujesz załatwić problem zalewania sprężarki, bo zalewana sprężarka mogła posklejać stycznik (duży prąd) ,druga wersja posklejane styki i wyłączona centrala zalewała sprężarkę. Pierwotnym czynnikiem mogła być za duża ilość czynnika,Jak masz zamiar oszacować ilość czynnika i co z tym elektrozaworem jaki byłby scenariusz w nowej wersji jego działania "zmiana zasilania elektrozaworu".

odolejacz? nie wiem czy dać czy nie
zalewanie to teraz tylko gdybanie co było przyczyną
czynnik ładowałem na wziernik i na prąd by nie przekroczyć i chodziła trochę poniżej swojej normy na takim odparowaniu, może i błąd że na wziernik bo jak skraplacz za duży to przeładowałem ale znowu prąd nie przekroczony
elektrozawór zasilę z sygnału od centrali a nie jak jest ze sprężarki, nawet jak w przyszłości się sklei to najwyżej niskiego wyłączy
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa