MariOo doskonale rozumiem, ze nie jest to sprzet odpowiedni do sewerwoni, ale jak pisalem wczesniej do rozwiazan tymczasowych zmuszaja mnie przepisy obowiazujace w instytucji, w ktorej pracuje. Owszem, sa one glupie ale nie ja je pisalem i nie mam na to wplywu. Gdyby nie metry mulu, ktora napotykam w mojej instytucji na kazdym kroku, byly do przeskoczenia to nie bawilbym sie w kupowanie dziwnych klimatyzatorow, tylko zatrudnil firme. Niestety nie moge sobie w tej chwili pozwolic na takie luksusy, dlatego prosze o pomoc fachowcow, ktorzy wiedza na temat klimatyzacji wszystko, w przeciwienstwie do mnie.
Interesuje mnie wspomniany wczesniej Remko BL 352 i jego zdolnosc do udzwigniecia malej serwerowni, 24/365. Jezeli jest mi ktos w stanie doradzic, czy (powtarzam) w mojej sytuacji, bedzie rozsadne instalowanie takiego sprzetu, bede bardzo wdzieczny.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-06-25, 11:23:45 przez plone.)
Interesuje mnie wspomniany wczesniej Remko BL 352 i jego zdolnosc do udzwigniecia malej serwerowni, 24/365. Jezeli jest mi ktos w stanie doradzic, czy (powtarzam) w mojej sytuacji, bedzie rozsadne instalowanie takiego sprzetu, bede bardzo wdzieczny.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY