Panowie dajcie sobie spokoj z sarkazmem i glupimi docinkami, jestcie chyba powaznymi ludzmi prowadzacymi swoja dzialalnosc, a jeszcze wpisujecie w nickach nazwy swoich firm, na co to komu.
Tak jak pisalem wczesniej w instytucji w ktorej pracuje montaz klimatyzacji jest zakwalifikowany jako inwestycja, na ktora trzeba robic minimalne wymagania organizacyjno-uzytkowe, czyli dosc potezny dokument na zatwierdzenie ktorego czeka sie dlugo, no ale DBKlima wie chyba lepiej wiec po co ja to w ogole tlumacze
.
Inwestycja jak sama nazwa wskazuje jest dzialaniem, ktore zwieksza wartosc budynku w ktorym jest realizowana, wiec nie wchodzi niestety w gre zatrudnienie firmy, ktora montaz wykona "w gratisie".
Swiadomosc problemu mamy, niestety tworcy przepisow nie koniecznie w zwiazku z tym zachodzi koniecznosc ratowania sie wszelkimi mozliwymi sposobami, ale niektorym to najwidoczniej ciezko zrozumiec bo nie operuja budzetem panstwa, tylko swoim wlasnym.
Ciesze sie ze mi tak licznie i w niektorych przypadkach fachowo odpowiedzieliscie bo mam teraz szeroki zarys problemu i wiem co z nim robic.
Dzieki i pozdrawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-06-26, 16:33:47 przez plone.)
Tak jak pisalem wczesniej w instytucji w ktorej pracuje montaz klimatyzacji jest zakwalifikowany jako inwestycja, na ktora trzeba robic minimalne wymagania organizacyjno-uzytkowe, czyli dosc potezny dokument na zatwierdzenie ktorego czeka sie dlugo, no ale DBKlima wie chyba lepiej wiec po co ja to w ogole tlumacze
. Inwestycja jak sama nazwa wskazuje jest dzialaniem, ktore zwieksza wartosc budynku w ktorym jest realizowana, wiec nie wchodzi niestety w gre zatrudnienie firmy, ktora montaz wykona "w gratisie".
Swiadomosc problemu mamy, niestety tworcy przepisow nie koniecznie w zwiazku z tym zachodzi koniecznosc ratowania sie wszelkimi mozliwymi sposobami, ale niektorym to najwidoczniej ciezko zrozumiec bo nie operuja budzetem panstwa, tylko swoim wlasnym.
Ciesze sie ze mi tak licznie i w niektorych przypadkach fachowo odpowiedzieliscie bo mam teraz szeroki zarys problemu i wiem co z nim robic.
Dzieki i pozdrawiam
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY