No i klima naprawiona
. Zajechałem do oszusta, który niby wymienił sprzęgło 2 lata temu i skasował 400 zł no i tym razem śpiewka żeby zostawić mu samochód na 2 dni, bo padło sprzęgło i on tego na miejscu nie zrobi, bo gorący silnik, bo przy klientach on nie robi, bo to, bo tamto. Na szczęście widziałem filmik w internecie, na którym wymiana sprzęgła razem z tłumaczeniem zajmuje 3 minuty, więc pojechałem do innego serwisu, gdzie powiedzieli, że zrobią to na miejscu, zdjęli osłonę i chyba było to co kolega agrobim mówił. Nie wiem czy to się nazywa tarcza zabierakowa, ale taka część podobna do tej po prawej stronie na tym zdjęciu:
![[Obrazek: 5565228200_1366749517.jpg]](http://obrazki.elektroda.pl/5565228200_1366749517.jpg)
się po prostu odkręciła i leżała sobie na osłonie i wystarczyło ją przykręcić. Przy okazji dobiłem klimatyzację i za wszystko zapłaciłem 120 zł. Klima działa i jestem szczęśliwy, bo mam 300 zł w kieszeni i nie dałem znowu zarobić oszustowi.
. Zajechałem do oszusta, który niby wymienił sprzęgło 2 lata temu i skasował 400 zł no i tym razem śpiewka żeby zostawić mu samochód na 2 dni, bo padło sprzęgło i on tego na miejscu nie zrobi, bo gorący silnik, bo przy klientach on nie robi, bo to, bo tamto. Na szczęście widziałem filmik w internecie, na którym wymiana sprzęgła razem z tłumaczeniem zajmuje 3 minuty, więc pojechałem do innego serwisu, gdzie powiedzieli, że zrobią to na miejscu, zdjęli osłonę i chyba było to co kolega agrobim mówił. Nie wiem czy to się nazywa tarcza zabierakowa, ale taka część podobna do tej po prawej stronie na tym zdjęciu:![[Obrazek: 5565228200_1366749517.jpg]](http://obrazki.elektroda.pl/5565228200_1366749517.jpg)
się po prostu odkręciła i leżała sobie na osłonie i wystarczyło ją przykręcić. Przy okazji dobiłem klimatyzację i za wszystko zapłaciłem 120 zł. Klima działa i jestem szczęśliwy, bo mam 300 zł w kieszeni i nie dałem znowu zarobić oszustowi.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY