Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Samsung - Samsyng aq12nsan miga timer problem !

1 Odpowiedzi, 2392 Wyświetleń

estor

2014-07-27, 18:49:50
Nowy użytkownik
Witam. Posiadam klimatyzator marki Samsung
Wracam do domu dziś i widzę że miga dioda od klimatyzatora nie był on uruchamiany od zeszłego lata Klimatyzator ma 3 diody miga środkowa ze znaczkiem czasu.
Włączenie klimy pilotem lub przyciskiem power skutkuje piskiem 2 razy próba jakiego rozruchy i nic zamyka sie odrazu nawet nie zdąży się otworzyć i cały czas miga dioda.

Doszukałem się osoby od klimatyzacji, zaczęliśmy od tego że migający timer świadczy o błędzie czujnika temp wew. jednak jego wymiana nic nie zmieniła, teraz Pan od klimatyzacji twierdzi iz można by wymienić płytkę, i sa dwie jedna z przodu tam gdzie sa przyciski i diody oraz druga płytka gdzie jest zasilacz i Pan proponuje wymianę właśnie tej płytki w kwocie 300zl netto i do tego na moje ryzyko, czy ktoś może mi pomoc? co z tym zrobić? czy ma ktoś dostęp do używych cześć , czy można dokupić klimatyzator wew inny tak by połączyć go z jednostka zewetrzna ?

Chyba że jest ktoś z okolicy Poznania i może pomóc. Jestem z Mosiny

Proszę o pomoc bo jest gorąco
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa