Marioo Twoja odpowiedź jest ... powstrzymam się. Najlepsi to nieświadomi klienci
DBKlima - Twoja odpowiedź jest
satysfakcjonująca. Czasu poświęciłem niewspółmiernie sporo w stosunku do wartości usługi (tych 180 zł). Masz rację że serwisantowi zajęłoby to chwile i miałbym większa gwarancję lepszego wykonania usługi.
Z tym że brak informacji nt. cen powoduje, że często słyszy się odpowiedź "xxx zł netto + czynnik + coś jeszcze jak wyjdzie w praniu". To coś to może dodatkowo kilka stów kosztować. W tym problem. Oczywiście dotyczy to niewielkiej cześci serwisantów. Ci lepsi najczęściej robią w przemysle i nie parają się kl.indywidualnymi (tak mi się wydaje).
Wiedzy nigdy za wiele. Lubię uczyć się nowych rzeczy. Stąd moja ciekawość nie tylko w tym obszarze.
DBKlima - Twoja odpowiedź jest
satysfakcjonująca. Czasu poświęciłem niewspółmiernie sporo w stosunku do wartości usługi (tych 180 zł). Masz rację że serwisantowi zajęłoby to chwile i miałbym większa gwarancję lepszego wykonania usługi. Z tym że brak informacji nt. cen powoduje, że często słyszy się odpowiedź "xxx zł netto + czynnik + coś jeszcze jak wyjdzie w praniu". To coś to może dodatkowo kilka stów kosztować. W tym problem. Oczywiście dotyczy to niewielkiej cześci serwisantów. Ci lepsi najczęściej robią w przemysle i nie parają się kl.indywidualnymi (tak mi się wydaje).
Wiedzy nigdy za wiele. Lubię uczyć się nowych rzeczy. Stąd moja ciekawość nie tylko w tym obszarze.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY