obser napisał(a):abmabm mam jeszce krótkie pytanie:czy ta firma w ramach tych 300 zł zapewni Ci gwarancję,bo to oni tylko mogą ją wykonywać, Fujitsu najwyżej dostarczy części,zepsute musi odesłać.Znalazłeś firmę kamikadze,albo mają telefon na kartę i za miesiąc kupią nowy starter.
Firma istnieje na rynku od 18 lat i ma się dobrze i da mi gwarancję, pod warunkiem wykonywania przeglądów gwarancyjnych. Co niby ryzykują, skoro to oni podłączają elektrykę, skropliny i przewody z czynnikiem, robią test szczelności, próżnie i uruchamiają? Ja robię tylko prostą czarną i brudną robotę, której nikt nie lubi - wiercę dziury, wieszam jednostki, doprowadzam zasilanie i odprowadzenie skroplin. Nie zarobią na urządzeniu, jednak to nie mój problem, skoro udało mi się znaleźć nowe urządzenie Fujitsu z gwarancją dużo taniej, niż oni kupują. Co według ciebie ryzykują? Pytałem się ich o ceny LG, którym handlują i zaproponowali jednostkę H12AK w cenie 3750 zł, a ja mogę to kupić za 3150 zł, to po co mam u nich kupować?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY