obser napisał(a):Przeczytałem Twój post dokładniej,tzn.,że oni jeszcze dadzą rury,izolację,kable sterujące,zrobią kielichowanie,suszenie,połaczee pomiędzy jednostkami?Chłopie,to te Twoje 150 zł za laptopa to góra pieniędzy.Jesteś burżuj.
Rur będzie aż półtora metra
obser napisał(a):Przeczytałem Twój post dokładniej,tzn.,że oni jeszcze dadzą rury,izolację,kable sterujące,zrobią kielichowanie,suszenie,połaczee pomiędzy jednostkami?Chłopie,to te Twoje 150 zł za laptopa to góra pieniędzy.Jesteś burżuj.
Tych rur ze złota, to będzie półtora metra. Apropo laptopa i gwarancji, to zupełnie nie wiesz czego spodziewają się klienci i jak trudno im wytłumaczyć, że załapanie wirusa to nie jest niesprawny sprzęt itd. Pisałem już także, że za tak prosty montaż chętnie położę 600-700 netto i chętnie kupie klimatyzator w montującej firmie, niestety odnoszę wrażenie, że firmy monterskie kupują te klimatyzatory w najbliższej lub z jakichś względów najprzyjaźniejszej hurtowni, a nie najtańszej! Przykład LG H12AK, mogę kupić za 3200 brutto i do tego za mega prosty montaż przez ścianę na której idzie rynna do odprowadzenia skroplin, proponuję 800 zł brutto, razem 4000 - chętnie zapłacę i chętnie zapłacę przez 3 lata za przeglądy w normalnych cenach. Dodatkowo gratis dorzucę drugiego klienta ze sklepem 60 m2.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY