Panowie, to jak się do kogoś zwracamy wynika z wychowania (nie mylić z kulturą). Po prostu dla mnie nie ma różnicy czy jestem na forum czy na ulicy. Tak zostałem wychowany. Brakiem kultury nie jest to, że rozmawiacie do mnie przez "Ty", tylko to że wyśmiewacie moje tytułowanie per Pan.
Panie Miezala: Od ponad 50 lat wszystkim ludziom których mało znam lub nie znam mówię per Pan i to jest właśnie życzliwość
I nie jest to moje wywyższanie się. Czym sobie zasłużyłem na takie porównanie? Bo próbowałem przekazać trochę bardziej skomplikowaną wiedzę niż pozostali w tym temacie? Ale Panie Robercie, zgodzę się, że życzliwości brakuje, pomocy brakuje... Wystarczy przeczytać ten wątek na forum.
Do gadget: "Jego/Jej Magnificencja" (a nie samo "magnificencja") to tytuł zarezerwowany dla Rektorów, ja nigdy nie bylem i nigdy owym nie zostanę
Do Panów klimatolog i jack: Niczego nie reklamuję nie wspomniałem o żadnej firmie. Panowie, czy się wam to podoba czy nie, świat idzie do przodu, a ja razem z nim. "Bateryjka padła" chyba Panom, bo czytając Państwa posty mam wrażenie, że zostaliście trochę z tyłu. I proszę tego nie odbierać jako złośliwość, jest to moja obiektywna opinia na temat Państwa stanu wiedzy.
I tak na koniec: chciałem wnieść trochę wiedzy "z innej stronny", zrobic to forum ciekawszym, bardziej interesującym. Niestety, widzę że jedyne osoby mogące podtrzymać dyskusję jakiś czas temu odeszły z forum. Oficjalnie lub po cichu. Została dosłownie garstka stałych bywalców, niestety niezdolnych do normalnej, a przedewszystkim rzeczowej dyskusji. Co za tym idzie, ja też uchylam się od udziału i tworzeniu takiego forum. Panowie, możecie dalej sobie żyć w tej enklawie którą stworzyliście, powodzenia. Ja ide do przodu.
Pozdrawiam.
PS. Dziwię się Panie Miezala, że uczestniczy Pan w czymś takim jako to forum, jest Pan na pewno ciekawy wiedzy której tu Pan nie zdobędzie. Niestety przez Pana kolegów...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-11-06, 21:54:14 przez Linde.)
Panie Miezala: Od ponad 50 lat wszystkim ludziom których mało znam lub nie znam mówię per Pan i to jest właśnie życzliwość
I nie jest to moje wywyższanie się. Czym sobie zasłużyłem na takie porównanie? Bo próbowałem przekazać trochę bardziej skomplikowaną wiedzę niż pozostali w tym temacie? Ale Panie Robercie, zgodzę się, że życzliwości brakuje, pomocy brakuje... Wystarczy przeczytać ten wątek na forum. Do gadget: "Jego/Jej Magnificencja" (a nie samo "magnificencja") to tytuł zarezerwowany dla Rektorów, ja nigdy nie bylem i nigdy owym nie zostanę
Do Panów klimatolog i jack: Niczego nie reklamuję nie wspomniałem o żadnej firmie. Panowie, czy się wam to podoba czy nie, świat idzie do przodu, a ja razem z nim. "Bateryjka padła" chyba Panom, bo czytając Państwa posty mam wrażenie, że zostaliście trochę z tyłu. I proszę tego nie odbierać jako złośliwość, jest to moja obiektywna opinia na temat Państwa stanu wiedzy.
I tak na koniec: chciałem wnieść trochę wiedzy "z innej stronny", zrobic to forum ciekawszym, bardziej interesującym. Niestety, widzę że jedyne osoby mogące podtrzymać dyskusję jakiś czas temu odeszły z forum. Oficjalnie lub po cichu. Została dosłownie garstka stałych bywalców, niestety niezdolnych do normalnej, a przedewszystkim rzeczowej dyskusji. Co za tym idzie, ja też uchylam się od udziału i tworzeniu takiego forum. Panowie, możecie dalej sobie żyć w tej enklawie którą stworzyliście, powodzenia. Ja ide do przodu.
Pozdrawiam.
PS. Dziwię się Panie Miezala, że uczestniczy Pan w czymś takim jako to forum, jest Pan na pewno ciekawy wiedzy której tu Pan nie zdobędzie. Niestety przez Pana kolegów...
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY