Witam, jeżeli tego nie zmienię to trudno
może zmienię swój styl pisania...
Krótko i na temat ostatniego Twojego zdania. Odpisałem na post Jack63 a nie PawelK. Mój post dotyczył głównie zjawiska kawitacji, nie urządzenia. I celowo nie podaje producentów by właśnie nie być posądzanym o kryptoreklamę. Myślę, tak jak Ty, że ten post miał takiej kryptoreklamie służyć, i chyba po części się udało gdyż wywołał dyskusję (choć moim zdaniem mało merytoryczną) Mniej podejrzeń, więcej wiary
A to, że moim zdaniem w dużych instalacjich to urządzenie powinno być instalowane chociarzby na czas rozruchu (2 tygodnie) to tylko i wyłącznie moje zdanie
Po prostu byłem przy takich doświadczeniach NIE organizowanych przez żadne firmy tylko przez ludzi związanych z badaniem zjawiska kawitacji i rozumiem potrzeba odgazowywania instalacji 
Pozdrawiam.
może zmienię swój styl pisania...Krótko i na temat ostatniego Twojego zdania. Odpisałem na post Jack63 a nie PawelK. Mój post dotyczył głównie zjawiska kawitacji, nie urządzenia. I celowo nie podaje producentów by właśnie nie być posądzanym o kryptoreklamę. Myślę, tak jak Ty, że ten post miał takiej kryptoreklamie służyć, i chyba po części się udało gdyż wywołał dyskusję (choć moim zdaniem mało merytoryczną) Mniej podejrzeń, więcej wiary
A to, że moim zdaniem w dużych instalacjich to urządzenie powinno być instalowane chociarzby na czas rozruchu (2 tygodnie) to tylko i wyłącznie moje zdanie
Po prostu byłem przy takich doświadczeniach NIE organizowanych przez żadne firmy tylko przez ludzi związanych z badaniem zjawiska kawitacji i rozumiem potrzeba odgazowywania instalacji 
Pozdrawiam.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY