klimatolog napisał(a):elektromechanik napisał(a):To dziś nawet małe dziecko wie że nieopłaca się naprawiać domowych lodówek.A Twoje przypadki to z kosmosu?wujek chłodzik napisał(a):dlaczego takie robią.To dziś nawet małe dziecko wie![]()
Żeby nie naprawiać tylko kupować nowy sprzęt - Sprzęt ma wytrzymać gwarancję i się popsuć a klient ma kupić następny. A ten >>> ekologicznie wyzucić <<<<![]()
Co do kapilary - miałem takie przypadki ( też oczy przecierałem ze zdumienia gdy mi kapilara wyparowała pod palnikiem ) . Wklejałem na klej ( ja akurat uzywam do metali szwedzki ( plastcpaddink- kemisk metal).
Ja nie napisałem ze się >> nie opłaca <<< tylko że producenci tak robią żeby się psuły. No ale to trzeba umieć czytać ze
i myśleć > co się czyta<<.Kosmiczna to jest twoja głupota i zawziętość do pisania głupot i psucia nerw innym.
No ale jak sam napisałeś _>>> uczysz się od 22lat <<< więc jak za jakieś następne 22 lat ( jak się już czegoś - mam nadzieję - nauczysz ) - zaczniesz pracę w tym zawodzie to może coś sensownego napiszesz. Jak na razie to raczej nikt nie chce z tobą dyskutować!!!!!!!!!!!
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY