Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Podłączenie hydrauliczne wewnętrznej jednostki

24 Odpowiedzi, 21982 Wyświetleń

kamil.szymczak

2015-01-20, 00:11:32
Użytkownik
Panowie?nie prosiłbym o pomoc w czymś niemożliwym do stworzenia np. Jak stworzyć rakiete kosmiczną w domu? zapytałem tylko, jak podłączyć złączkę 1/4 kielichową do zwykłej złączki hydraulicznej bo rurkę 3/8 nie miałem problemu? już jest podłączona. Otóż mam już jedną jednostkę wewnętrzną starego typu aby nie było problemu ze sterowaniem podłączoną właśnie pod moje ogrzewanie i działa jako nagrzewnica wodna? działa to już od 2 lat a pompa łącznie ma już hmm z 8 lat i nadal działa?.jednostka ma moc o ile pamiętam ok 7kW grzewczej, przy wodzie w układzie CO ok 50*C na wlocie grzeje świetnie?.żałuje, że nie zrobiłem tak w całym domu ale było by trochę męczenia się, a klimakonwektory są drogie. Chce zastosować tę jednostkę tylko do ogrzewania jako nagrzewnica, dostałem ją za grosze więc mogę to wykorzystać...
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa