Do Awax:
Po pierwsze, montaż dwóch splitów dziennie rzeczywiście jest nie realny, ale nie jest to jedyne zajęcie Pana Cezarego.
Po drugie z ośmiu tysięcy spokojnie można zapłacić ZUS i podatek
Po trzecie nie jest to jedyne zajęcie tego Pana
Po czwarte oczywiste jest, że w tym przypadku i za tą cenę ewentualna naprawa gwarancyjna będzie problemem Klienta a nie montażysty - nie on sprzedał sprzęt.
Poza tym, jeśli ten Pan prowadzi działalność gospodarczą(np. serwis AGD) opodatkowaną w formie ryczałtu(zaznaczam, że nie wiem czy może w tym przypadku montować klimatyzacje) to wszystko jest w porządku.
Jeśli mi napiszesz, że na wszystkie montaże firmy wystawiają FV to nie uwierzę.
Co do zaniżania zarobków, to w moim przypadku jest to dla Ciebie bez znaczenia, bo i tak bym nie kupił klimatyzatora z montażem za 2,5tysiąca zł. Wydałem niecałe 1000zł i mam to co chciałem za tyle ile miałem.
Do cappo:
Nie bardzo rozumiem: „Są pewniaki, które radzisz kupić przed montażem ?”
A tu masz opis: http://arbiter.pl/galeria/klimatyzacja
Pozdrawiam
Po pierwsze, montaż dwóch splitów dziennie rzeczywiście jest nie realny, ale nie jest to jedyne zajęcie Pana Cezarego.
Po drugie z ośmiu tysięcy spokojnie można zapłacić ZUS i podatek
Po trzecie nie jest to jedyne zajęcie tego Pana
Po czwarte oczywiste jest, że w tym przypadku i za tą cenę ewentualna naprawa gwarancyjna będzie problemem Klienta a nie montażysty - nie on sprzedał sprzęt.
Poza tym, jeśli ten Pan prowadzi działalność gospodarczą(np. serwis AGD) opodatkowaną w formie ryczałtu(zaznaczam, że nie wiem czy może w tym przypadku montować klimatyzacje) to wszystko jest w porządku.
Jeśli mi napiszesz, że na wszystkie montaże firmy wystawiają FV to nie uwierzę.
Co do zaniżania zarobków, to w moim przypadku jest to dla Ciebie bez znaczenia, bo i tak bym nie kupił klimatyzatora z montażem za 2,5tysiąca zł. Wydałem niecałe 1000zł i mam to co chciałem za tyle ile miałem.
Do cappo:
Nie bardzo rozumiem: „Są pewniaki, które radzisz kupić przed montażem ?”
A tu masz opis: http://arbiter.pl/galeria/klimatyzacja
Pozdrawiam
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY