Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

LG K09AH N41 zdalne sterowanie

21 Odpowiedzi, 16445 Wyświetleń

grzes997

2015-03-10, 20:44:06
Nowy użytkownik
Już pytałem znajomego serwisanta czy nie ma gdzieś takiego pilota ale niestety zostanie mi obserwowanie portali aukcyjnych i zakup na próbę może coś być z tym pilotem.

joker napisał(a):Jeśli awaria to jest kod Smile

Na szczęście kodów nie wywala, ale nie wiem czy tez kodami jest sygnalizacja że np. psuje się odbiornik IR w jednostce.
Powiem tak odpalić i nastawić temperaturę można bez problemu jedynie w czasie pracy jakieś zmiany zrobić to trzeba parokrotnie ponaciskać pilota aż załapie, a puki co szukam zastępczego pilota, jeśli to nie będzie wina pilota zdejmuję obudowę i zobaczę co tam w odbiorniku IR słychać, czy go tam nie zalał serwis podczas czyszczenia i teraz wychodzi usterka, wiecie co mnie niepokoi, o ile pamiętam jak kiedyś ją wyłączyłem z nastawioną temperaturą 21 stopni to podczas włączania taka temperatura była a teraz przy włączeniu wchodzi z automatu 26 stopni.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa