Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Kanałówka czy multi split do ogrzewania

13 Odpowiedzi, 12240 Wyświetleń

manitou

2015-03-25, 21:46:42
Użytkownik
Czyli co takahttp://allegro.pl/skrzynka-rozprezna-do-...51274.html puszka i taki http://allegro.pl/anemostat-sufitowy-kwa...81437.html anemostat? czy ciepłe powietrze sięgnie podłogi przy kącie nachylenia prowadnic 30 stopni? mnie nie chodzi juz op brudny sufit mnie chodzi o równomierne ogrzanie pomieszczeń... :| stąd pomysł o multi...
Dobrze po namyśle zostaje multisplit (ograniczone miejsce na agregaty i hałas) Sinclair czy jak tam kto woli Gree bo po przeczytaniu chyba wszystkich DTR ek wniosek jest jeden... to są te same produkty. I chyba to najlepsza opcja chińska, bo mają dystrybutora, jakieś tam wsparcie techniczne przez jeszcze jakiś czas może. Do tego będzie osobna wentylacja z odzyskiem ciepła, przy kanałówce chciałem włączyć świeże powietrze ale to jednak nie ekwiwalent. Dziękuję za rzeczowe wypowiedzi. Smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-04-07, 17:34:12 przez manitou.)
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa