Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Polska chemia do czyszczenia klimatyzacji biurowej

20 Odpowiedzi, 18563 Wyświetleń

obser

2015-05-21, 14:53:58
Top użytkownik
Jeśli jest tak jak w temacie (co przyznaję niedokładnie doczytałem),to chodzi o czyszczenie,a zagolopalowaliśmy się na dezynfekcję.I ja dalej będę trwał za Virusolve ,bo mnie i Klientów przekonuje fakt w dokumentacji którą im zostawiam,że preparat ten w stężeniu 5% po umyciu narzędzi chirurgicznych,czy dentystycznych zanurzamy je na 5 minut i po wyschnięciu używamy dalej.Odchodzi dezynfekcja w piecu autoklawie. Do czyszczenia używamy dużo środków zależnie gdzie - we frytkarni,kuchni,restauracji,biurze gzie nikt nie pali inne.A drugim etapetem po wyczyszczeniu na czyściutki parownik i tacę ociekową nanosimy środek dezynfekujący i trzeba go bardzo mało.Po co mieszać funkcję preparatów czyszcząco dezynfekujących,jak można i trzeba nad każdym przypadkiem się inaczej przygotować.A w kwestii marketingowej jak zostawiam Klientowi piękny mini katalog ze wszystkimi atestami, atest mojej firmy wydany przez importera,wygląda to naprawdę profeska. I jeszcze raz wracając do atestów jak nawet sam przeczytam,że to jest atestowane przez PZH,Ministerstwo Zdrowia i służy do dezynfekcji narzedzi medycznych, a też ma atest na urządzenia klimatyzacyjne to jestem przekonany.A zużycie tego to śmiech. Ile to potrzeba roztworu nanieść na umyty wysuszony parownik i tacę i jaki to jest koszt- 3 zł?,albo mniej.Trzeba tylko rozcieńczać wg potrzeb,bo chyba roztwór ma bodajże dwa tygodnie trwałości.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa