Witam,
jestem tu nowa więc po pierwsze mam nadzieję, że wrzucam tego posta w odpowiednie miejsce a po drugie mam nadzieję, że ktoś mi podpowie w poniższym temacie.
Po zimie postanowiłam wyczyścić (ozonowanie) i nabić do pełna klimatyzację.
Zaznaczę, że ostatnio korzystałam z niej na jesień zeszłego roku i działała idealnie - powiedziałabym, że mroziła na jedynce.
Panowie w krakowskim serwisie "X" - zrobili cały serwis klimy (skan wydruku w załączniku).
Wyjechałam z warsztatu klima działała bardzo słabo, ale postanowiłam dać jej chwilę.
Wytrzymałam dwa dni i wróciłam do serwisu X.
Panowie ponownie wykonali serwis klimy z tym, że jeszcze sprawdzili szczelność - wszystko w porządku.
Według nich wszystko działa, sprężarka również...
według mnie klimatyzacja nie chłodzi jak powinna - dmuchać chłodnym dmucha ale nie chłodzi powietrza.
Nie wiem czy to dziwna zależność ale leci chłodniejsze powietrze gdy samochód idzie na wyższych obrotach...
Wyjazdy pod górę itp.
Nie mam klimatronika.
Czy ktoś może miał podobnie?
Ew. może jakiś polecony serwis klimy w Krakowie.
z góry dziękuję
Ania
jestem tu nowa więc po pierwsze mam nadzieję, że wrzucam tego posta w odpowiednie miejsce a po drugie mam nadzieję, że ktoś mi podpowie w poniższym temacie.
Po zimie postanowiłam wyczyścić (ozonowanie) i nabić do pełna klimatyzację.
Zaznaczę, że ostatnio korzystałam z niej na jesień zeszłego roku i działała idealnie - powiedziałabym, że mroziła na jedynce.
Panowie w krakowskim serwisie "X" - zrobili cały serwis klimy (skan wydruku w załączniku).
Wyjechałam z warsztatu klima działała bardzo słabo, ale postanowiłam dać jej chwilę.
Wytrzymałam dwa dni i wróciłam do serwisu X.
Panowie ponownie wykonali serwis klimy z tym, że jeszcze sprawdzili szczelność - wszystko w porządku.
Według nich wszystko działa, sprężarka również...
według mnie klimatyzacja nie chłodzi jak powinna - dmuchać chłodnym dmucha ale nie chłodzi powietrza.
Nie wiem czy to dziwna zależność ale leci chłodniejsze powietrze gdy samochód idzie na wyższych obrotach...
Wyjazdy pod górę itp.
Nie mam klimatronika.
Czy ktoś może miał podobnie?
Ew. może jakiś polecony serwis klimy w Krakowie.
z góry dziękuję

Ania
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY