Przegrzanie mam teraz ustawione że ssące z parownika przed zaworem są całe białe i przy takim skręceniu zaworów to jakoś działa temperatura schodzi szału niema ! Muszę zmniejszyć ilość czynnika ale nie wiem na ile i nie wiem jak muszę kupić pustą butle po r404a i tam go odessać. Tylko czym się sugerować ciśnieniem ssania wyłącznie ? to może zrobię na 3bary na ssaniu przegrzanie może uda się ustawić na TZR i parownik będzie miał z -15 C.
Gdzie znajdę jakąś tabelę właściwości ciśnienia w przełożeniu na temperaturę parowania na r404a bo nie mogę znaleźć lub nie umiem tego czytać . Chodzi mi o takie coś że np. Ciśnienie tłoczenia przed zaworem rozprężnym to temp parowania po opuszczeniu zaworu xxx? czy tylko w chłodnictwie patrzy się na ciśnienie ssania? i przegrzanie
Gdzie znajdę jakąś tabelę właściwości ciśnienia w przełożeniu na temperaturę parowania na r404a bo nie mogę znaleźć lub nie umiem tego czytać . Chodzi mi o takie coś że np. Ciśnienie tłoczenia przed zaworem rozprężnym to temp parowania po opuszczeniu zaworu xxx? czy tylko w chłodnictwie patrzy się na ciśnienie ssania? i przegrzanie
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY