Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Nowa firma - Prośba o opinię :)

23 Odpowiedzi, 28465 Wyświetleń

mg

2015-07-20, 21:41:26
Top użytkownik
obser napisał(a):A kiego ceny zakupu interesują Klienta.Interesuje go cena usługi.Ceny o których tu piszecie i tak są wysokie,bo cały czas firma niedaleko mnie robi komplet za 49 zł.Myślałem rok temu jak robił za 39 zł,że to chwilowa promocja,a on tak ciągnie na stałe.Fakt w tym roku na klientów nie narzekam,ale zdarzają się tacy,co pytają czym różni się tamta usługa od mojej.Ja mówię,że nie wiem co tamtej robi,a moje ceny są skalkulowane na podstawie kosztów.Ale ja się nie wtrącam do innych, w tym roku zauważyłem wzrost Klientów.Co tylko usłyszałem od Klienta,że tam próbę szczelności robiono mu sprężonym powietrzem i nie znaleziono dziury,twierdzac,że ma podjechać tam gdzie mają azot,bo można wtedy zapodać wyższe ciśnienie niż 6 atmosfer Ale po mojej pierwszej decyzji,że po znalezieniu przecieku zaczynamy od wymiany odwadniacza pojechał dalej.

Pierdzielisz?!?!!!
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa