Ale nawet jak jest to typu split, to sklada sie z dwoch czesci zewnętrznej (skraplacz) oraz wewnętrznej (parownik)...??? Wiec trzeba je jakos polaczyc, a jak pomieszczenie ma byc szczelne to bez przerabiania okien albo budynku
))) sie nie za bardzo da
)))) W monoblokach to mozna rure dac do sasiadow przez dziure w scianie np. (trzeba by najpierw wywiercic)
)))))) albo do drugiego pokoju
)))) ale jak ktos jest milym chlopcem tak jak ja to moze dac za okno uchylone, a reszte uszczelnic i jest nie tak najgorzej
))) schodzi temperatura w pokoju do 25C jak pokazuje klimatyzator (teraz mam taka), a przed klimatyzatorem to w koszulce sie nie da wysiedziec bo pewnie jest z 18C.
)))
P.S. No i jeszcze bierze 830W, a klimy sa czasem na duze moce
)))
Dzieki za odpowiedz,
Pozdrawiam,
Darek
))) sie nie za bardzo da
)))) W monoblokach to mozna rure dac do sasiadow przez dziure w scianie np. (trzeba by najpierw wywiercic)
)))))) albo do drugiego pokoju
)))) ale jak ktos jest milym chlopcem tak jak ja to moze dac za okno uchylone, a reszte uszczelnic i jest nie tak najgorzej
))) schodzi temperatura w pokoju do 25C jak pokazuje klimatyzator (teraz mam taka), a przed klimatyzatorem to w koszulce sie nie da wysiedziec bo pewnie jest z 18C.
))) P.S. No i jeszcze bierze 830W, a klimy sa czasem na duze moce
))) Dzieki za odpowiedz,
Pozdrawiam,
Darek
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY