Dziękuję za odpowiedź. Od dzisiejszego rana jak dałem klimatyzator do żony to pracuje wyśmienicie. Utrzymuje żądaną temp z dokładnością ok 1 stopnia. W czasie jak temp. w pomieszczeniu była 22-23 stopnie na wylocie mam 51 stopni. Na razie wygląda jak by było ok.
Dzwoniłem do producenta i dali mi namiar na serwis.
Zadzwoniłem powiedziałem ze sprężarka jest gorąca ze dotknąć nie można powiedział ze jest poprawnie.
Tak samo rurka od kompresora do parownika jest gorąca ze nie można dotknąć a do skraplacza jest bardzo zimna potwierdził ze jest ok.
W trybie auto w czasie jak w pomieszczeniu jest 22-23 stopni na wylocie po stronie zimnej z klimatyzatora jest 11.5 stopnia.
P.S jak działa tryb auto jeśli chodzi o regulacje nadmuchowe? Klimatyzacja sama reguluje siłę nadmuchu?
Dzwoniłem do producenta i dali mi namiar na serwis.
Zadzwoniłem powiedziałem ze sprężarka jest gorąca ze dotknąć nie można powiedział ze jest poprawnie.
Tak samo rurka od kompresora do parownika jest gorąca ze nie można dotknąć a do skraplacza jest bardzo zimna potwierdził ze jest ok.
W trybie auto w czasie jak w pomieszczeniu jest 22-23 stopni na wylocie po stronie zimnej z klimatyzatora jest 11.5 stopnia.
P.S jak działa tryb auto jeśli chodzi o regulacje nadmuchowe? Klimatyzacja sama reguluje siłę nadmuchu?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY