Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Klimatyzacja w domku jednorodzinnym

11 Odpowiedzi, 8119 Wyświetleń

obser

2015-09-01, 12:51:52
Top użytkownik
On-off-y jeszcze się walają po kilku hurtowniach.W tamtym roku pewna firma sciągła ich trochę z Chorwacji. Ideowo to multi jaknajbardziej, tylko jak jest gdzie postawić skraplacze ja wybieram pojedyncze. Licz się z ewentualną awarią,które najczęściej zdarzają się w wysokim sezonie, i tak naprawdę trudno wtedy znaleźć kogoś,aby pobawił się z naprawą.Nie czrujmy i instalatorzy montuą nowe,bo to żniwa i hurtownie nie nadążają z zamówieniami,a tu grzebać w DTR,szukać usterki,przesyłać elektroniki. Ja na drugi rok uruchamiam byłego technika,na rencie,bo tyle jest napraw i serwisów w upały i jakoś ci co walczyli jak lwy żeby założyć olewają.Eksra się uśmiałem,jak zadzwoniła klientka,ze klima nie działa i powiedziała,że ten pan co zakładał ma teraz miesiąc urlopu.A przy multi wyłączamy sobie całą strefę obsługiwaną przez agregat.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa